Boka rum

Ändra din bokning

  • Rum & Lägenheter

  • Faciliteter

  • Hitta hit

Hellsten Helsinki Parliament Hotel andas känslan av att ha en egen bostad I Helsingfors. Där kan Du bo både i ett hotellrum för en natt eller i en lägenhet för en längre tid. Alla rum är mycket större än de Du finner på jämförbara hotell i Helsingfors.

Hotellet ligger mitt i centrala stan på Museigatan, i ett mysigt och tyst område, med promenadavstånd till stadens absoluta larm. Det är en treminuterspromenad till sådana turistattraktioner som Nationalmuseet, Finlandiahallen, Tempelkyrkan och Parlamentet. Flera spännande restauranger och affärer finns i grannskapet. Även Centralstationen ligger på ett behagligt promenadavstånd. En perfekt plats för ett hotell där både turister, weekendresenärer och affärsresenärer samsas.

Byggnaden från 1912 är kulturminnesmärkt med en fascinerande fasad som avspeglar den Finska Nationalromantiken. Huset har nyligen byggts om till hotell och lägenheter. De 43 rummen har varierande storlek, från dubbelrum om 24 m2 upp till lägenheter som är 75 m2. Alla rum har telefon, satellit-TV, gratis WiFi och alla rum har också en egen kitchenette.

 Hellsten Hotel Apartmentsreservations@hellstenhotels.fi, tel: +358 9 511 05233